Retseptid ja soovitused | Mõnus nõuandelugu sellest, milliste kastmete ja lisandite seltsis serveerida särisevat steiki 40
TUNNE TOITU | Toiduteadlaste põhjalik ülevaade piimast: kvaliteetsete piimatoodete vältimisel on omad keerukad tagajärjed (12)
Restoraniköögist koduse pliidi taha ehk Kuidas Heimar Kuusklerist sai Kalamaja nõutuim kodukokk (10) 113
Kuidas saavad inimesed koduköögis hakkama prügi sorteerimisega, kui mingeid erilisi panipaiku vanemates kortermajades eriti ju pole? (52) 92
SALAKUULAJA | Restoran Gobi autentsed maitsed ja sõbralik teenindus lennutavad su otseteed Gruusiasse (6)
Tordimeister Marika Sinkkonen: „Tuleb lihvida oma tehnilisi oskusi ja seda ma inimestele ka õpetan“ 516
Varakevadised umbrohutoidud | Võilillekapparid, nurmenukulehesalat, hapendatud põdrakanepivõrsed ja kuusevõrsesiirup 31
Tulevikutegijad ehk kolm noort peakokka arutlevad: mida kokaamet võtab ja mida annab? Millest unistab kokkade noorem generatsioon? 47
Armastad šokolaadijäätist ja kohvi? Külluslik affogato šokolaadiga pakub gurmeemõõtu maitseelamuse 51
Kõik, mida peaks teadma kanalihaga kokkamisest: mis mõjutab kana maitset, kas liha tuleks üle pesta ja kui suur on salmonellaoht? 138 Lisatud graafikud ja video
RETSEPTID | See aeg on käes! Magushapud kodused rabarberikoogid pakuvad kõige mõnusamat igakevadist elevust (14) 1174
TUNNE TOITU | Toiduteadlased selgitavad, mis on emulsioon ja mis emulgaator? Kuidas need mõjutavad rasvade seedimist organismis? (2)
KOGEMUS | Peipsi kokk Ergo-Hart Västrik kaotas ketoosis ohtralt kilosid, kuid jäi traditsioonilistele maitsetele ikkagi truuks (2) Vaata ka retsepte
TREND | Saame tuttavaks! Klassikaliste valgete veinide asendamine vähemtuntud sordiveinidega laiendab silmaringi ja maitsekogemust (4)
Oad, lehtkapsas, ka peakapsas on raskesti seeditavad. Miks nii ja kuidas neid kõhule kergemaks muuta?
Püstijalakoomik Mikael Meema ei armasta kama ega kiluleiba, aga kuumaõhufritüür peab olema (1) Vaata friikate retsepti!
Tee nüüd! Isuäratavad rohelised ja päriselt maitsvad smuutid hädavajalikuks vitamiinibuustiks ja terviseturgutuseks
SALAKUULAJA | Keilas asuv pagarikoda Kraft kogub kuulsust imeheade hapusaiade ja saiakestega (27) 498
VÄHE KALOREID | Soe rikkalik kõhutäis, mis ei tekita kõhus rasket tunnet - argised supid päästavad päeva 53 Lambalihaga kikerhernesupp, nuudlisupp lihapallidega jne.
Omaette kunst – riisi maitsestamine. Kuidas anda tuimale riisile juurde sügavust, aga ka vürtsikust ja värskust? (9) 280
UUS KÖÖK | Julge ja inspireeriv! Vaata, kui nutikalt on köök sisustatud majas, kus pole ühtegi valget seina (8) 94
Veinipudelite sildid annavad infot, aga saavad tekitada skandaale ja pakkuda ka kõrgetasemelist kunstielamust. Millele sildil tähelepanu pöörata?
Kuidas kodurestoranid keerulistel aegadel püsima jäävad? Kogemusi jagavad restoranipidajad Eestis ja Kanaaridel